Буковина: одним штрихом міняємо смак Олів’є, щоб звучало по-новому

Маловідомий салат «Буковина» насправді є дуже цікавою варіацією класичного Олів’є. Готувати його простіше, адже замість м’яса у салаті використовується ковбаса.

Інгредієнти: 200 г копченої ковбаси, 3 невеликі відварені картоплини, 2 невеликі відварені моркви, 150 г горошку, невеликий пучок зеленої цибулі, 150 г очищеного болгарського перцю, майонез.

Рецепт салату із розряду простіше не буває. Дрібними та приблизно рівними кубиками нарізаємо моркву, ковбасу, болгарський перець, все зсипаємо у глибоку миску.

Потім шаткуємо туди ж цибулю, додаємо горошок і майонез, перемішуємо.

Дайте салату настоятися у холодильнику та можна подавати його до столу.

Салат виходить настільки смачним, що не потребує великої кількості спецій. Його приємно їсти і просто зі свіжосмаженими грінками.

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...