Болгарський перець в маринаді за 15 хвилин: смачно, швидко і просто

Рецепт приготування перчика в маринаді, який не відніме у вас багато часу на приготування. Саме тому він мені і сподобався.

Для приготування нам буде потрібно:

  • 3 кілограми болгарського перцю;
  • Один літр питної води;
  • Півтори склянки цукрового піску;
  • Півтори склянки оцту 9%;
  • Стакан соняшникової олії;
  • Пара столових ложок солі;
  • Чорний перець горошком кладемо за своїми смаковим уподобанням.

Секрет приготування простий

Воду виливаємо в відповідну ємність. Туди ж кладемо цукровий пісок, оцет, олію, сіль і перець горошком. Ретельно перемішуємо і ставимо на вогонь. Тримаємо до тих пір, поки маринад не почне закипати.

Перець гарненько очищаємо від насіння і ділимо його на 4 частини, кладемо в готовий маринад на 5 хвилинок. Потім укладаємо в простерилізовані баночки і заливаємо отриманим маринадом. Закатуємо і зберігаємо при кімнатній температурі. До речі, нарізати перчики можна так, як вам більше подобається.

Rating
( No ratings yet )
Loading...