Бісквіт повітряний, як губка. Не потрібна навіть начинка, настільки ніжно виходить

Зазвичай до бісквіту потрібна начинка, але якщо сама основа зроблена правильно, то бісквіт буде ніжний і пористий як губка. Його навіть не треба жувати – він сам тане у роті.

Попередня підготовка в цьому рецепті не потрібна, відразу почнемо збирати основу. У глибоку миску розбиваємо чотири яйця, збиваємо віночком. Вводимо 230 г борошна, 30 г розпушувача, 1/4 чайної ложки солі, 50 мл розтопленого вершкового масла, 1/2 чайної ложки ванільного екстракту, все дуже ретельно перемішуємо і основа готова.

Переливаємо її у форму. Розігріваємо в глибокій сковороді трохи соняшникової олії. Ставимо в неї підставку і лише на неї поміщаємо форму з тістом. Накриваємо кришкою та 45 хвилин готуємо на повільному вогні.

Вже перед подачею додайте до випічки кульку ванільного морозива, так вийде ще смачніше.

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...