Білокочанна капуста у новому виконанні. Таку капусту з’їдають миттєво і повністю

Білокачанну капусту ви так ще не готували! Просто, швидко та смачно – чудовий рецепт на сковороді.

Інгредієнти:

  • 1/4 капусти;
  • 1/4 цибулини;
  • 2 яйця;
  • 1/2 склянки борошна;
  • олія для смаження;
  • сіль за смаком;
  • сир твердий.

Капусту тонко нашаткувати. Цибулю нарізати чверть кільцями. Посолити, вбити два яйця, перемішати.

Додати борошно, знову перемішати.

Сковорідку розігріти з невеликою кількістю олії. Викласти суміш, накрити кришкою та на повільному вогні готувати 15 хвилин.

Білокочанна капуста у новому виконанні. Таку капусту з'їдають миттєво і повністю

Перевернути за допомогою другої сковороди.

Білокочанна капуста у новому виконанні. Таку капусту з'їдають миттєво і повністю

Посипати сиром, накрити кришкою. Готувати ще 10 хв.

Білокочанна капуста у новому виконанні. Таку капусту з'їдають миттєво і повністю

Смачна страва, від якої не відмовитися! Виходить лінивий пиріг-коржик з капустою.

Рейтинг
( 1 оцінка, середнє 4 з 5 )
Завантаження...