Беру 50 гр рису, 400 гр капусти, 500 гр фаршу і через півгодини отримую смачні ліниві голубці

Шалено смачні ліниві голубці для сімейного обіду або вечері за півгодини.

Складові:

  • 50 гр великозернистого рису;
  • 400 гр білокачанної капусти;
  • 1 цибулина;
  • 500 гр фаршу з свинини або яловичини;
  • 250 гр сметани;
  • 250 гр помідорів;
  • 1 ст.л. томатної пасти;
  • 30 гр панірувальних сухарів;
  • 1 ч.л. спецій з сухих прованських трав, сіль, перець за смаком.

Процес приготування лінивих голубців

У маленькій каструльці зваріть в підсоленій воді 50 гр рису.

З капустини видаліть грубі листя і качан, наріжте дрібно.

Наріжте цибулю, щоб шматочки вийшли максимально маленькими.

Змішайте цибулю, капусту, фарш і рис, поперчіть, посоліть, додайте спеції.

З отриманої суміші сформуйте довгенькі котлетки – ліниві голубці.

Обваляйте голубці в панірувальних сухарях, злегка обсмажте на сковорідці.

Розігрійте духовку до 180 С. Змішайте сметану з дрібно нарізаними помідорами і томатною пастою, додайте приправами, залийте цією сумішшю голубці, перекладені в спеціальну форму для запікання. Запікайте страву близько 45 хвилин.

Вуаля! Наші голубці готові! Смачного!

Rating
( No ratings yet )
Loading...