Беремо помідор, додаємо перець, часник і на ранок готові мариновані зелені помідори

Досвідчені господині знають, що із зелених помідорів можна приготувати смачну консервацію на зиму, яка відмінно підійде до будь-яких страв.

Складові:

  • 1 кг. зелених помідорів;
  • 1 шт. солодкого червоного перцю;
  • 50 мл. оцту 9%;
  • 25 гр. солі (1 ст.л.);
  • 50 гр. цукру;
  • 1 головка часнику;
  • зелень кропу.

Беремо помідор, додаємо перець, часник і на ранок готові мариновані зелені помідори

Процес маринування зелених помідорів

Овочі помити, почистити. Часник і кріп подрібнити. Помідори ріжемо на 4 частини. Намагайтеся брати невеликі помідори. Перець ріжемо брусочками або кубиками.

Ретельно все змішуємо, накриваємо і залишаємо маринуватися на 12-24 години в темному місці. У холодильник не ставимо! І на ранок насолоджуємося готовими маринованими помідорами!

Якщо хочете зберегти їх на зиму, то заздалегідь готуємо баночки, гарненько миємо, стерилізуємо, перекладаємо в баночку і закатуємо. Кришки потрібно буде прокип’ятити 2-3 хв. Смачного!

Rating
( No ratings yet )
Loading...