Баклажани смажені як гриби з цибулею – виходять ситними і смачними

Баклажани смажені як гриби виходять досить смачними і ситними. Страва відмінно гармонує з будь-яким гарніром, м’ясними та рибними стравами. Дуже смачно з такими баклажанами зробити бутерброд і з’їсти його на сніданок або перекус.

Інгредієнти:

  • Баклажани – 400 г.
  • Яйце – 1 – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 200 г.
  • Олія соняшникова – 30 г.
  • Кріп сушений – 0,5 ч. л.
  • Сіль – 1 – 2 дрібки.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Приготування:

1. Баклажани промити, обсушити серветкою. Очистити від шкірки. Нарізати кубиками.

2. Вбити велике яйце або 2 маленьких. Ретельно перемішати. Залишити на 40-50 хвилин, щоб вся яєчна суміш вбралася в баклажанові шматочки. Періодично перемішувати.

Баклажани смажені як гриби з цибулею - виходять ситними і смачними

3. У сковорідку влити олію. Добре розігріти. Викласти баклажани.

4. Цибулю очистити, нарізати кубиками. Додати до баклажанів. Перемішати.

Баклажани смажені як гриби з цибулею - виходять ситними і смачними

5. Обсмажити на помірному вогні до рум’яної скоринки, помішуючи.

6. Додати сіль, перець, кріп. Перемішати. Зменшити вогонь і смажити ще 4-5 хвилин.

Баклажани смажені як гриби з цибулею - виходять ситними і смачними

Баклажани смажені як гриби готові.

Баклажани смажені як гриби з цибулею - виходять ситними і смачними

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...