Баклажани на зиму готую лише так! Найсмачніші мариновані рулетики з баклажанів з овочевою начинкою

Якщо ви любите мариновані овочі та хочете спробувати щось нове та цікаве, обов’язково приготуйте мариновані баклажани за цим рецептом. Яскравий смак рулетиків з баклажанів, безперечно, оцінить кожен!

Для приготування потрібно:

  • баклажани – 2 кг;
  • сіль – на кожну банку по 2 ч. л;
  • оцет (4%) – на кожну банку по 2 склянки.

Для начинки підготуйте:

  • солодкий перець – 0.5 кг;
  • гострий перець – 3 шт;
  • морква – 3 шт;
  • часник – 1 головка;
  • м’ята – 1 пучок;
  • петрушка – 2 пучки;
  • сіль – 1 ст.л.

Кожен баклажан розріжте на 4-5 частин однакової товщини.

Баклажани на зиму готую лише так! Найсмачніші мариновані рулетики з баклажанів з овочевою начинкою

Викладіть баклажани на лист, застелений пергаментним папером і запікайте при температурі 200 градусів протягом 15 хвилин.

Солодкий перець, гострий перець, часник та зелень подрібніть у блендері.

Баклажани на зиму готую лише так! Найсмачніші мариновані рулетики з баклажанів з овочевою начинкою

Моркву натріть на дрібній тертці. Додайте сіль, цукор і добре перемішайте начинку.

Баклажани на зиму готую лише так! Найсмачніші мариновані рулетики з баклажанів з овочевою начинкою

Загорніть рулетики із запечених баклажанів.

Баклажани на зиму готую лише так! Найсмачніші мариновані рулетики з баклажанів з овочевою начинкою

Викладіть рулетики в банку об’ємом 0,5 літра, трохи присипаючи сіллю між шарами. Залийте банки оцтом та закрийте кришками.

Баклажани на зиму готую лише так! Найсмачніші мариновані рулетики з баклажанів з овочевою начинкою

Приблизно за 3-5 днів мариновані баклажани можна буде подавати до столу. Мариновані баклажани можуть зберігатись у прохолодному місці до 1 року.

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...