Бабусин рецепт приготування смачної квашеної капусти

Нижче наводиться рецепт, який буде корисним усім шанувальникам хрусткої квашеної капусти. Приготувати її доволі легко зі звичайних інгредієнтів.

Ця смачна закуска сподобається усім, хто знаходиться за столом.

Інгредієнти:

  • 2 моркви;
  • 1 біла капуста;
  • 2 ст. л. цукру;
  • 3 ст. л. солі;
  • 2 літри води;
  • спеції.

Як приготувати:

Капусту потрібно нашаткувати.

Морква натирається за допомогою тертки з великими отворами.

Усі овочі перемішуються та щільно кладуться у банку.

Для приготування розсолу потрібно додати сіль у воду, закип’ятити, та залишити охолоджуватися.

Коли розсіл охолоне, ним потрібно залити капусту.

Бажано банку розмістити у посудині великого розміру. Завдяки цьому буде куди стікати розсолу.

Банку залишити відкритою на протязі 2 діб. Періодично капусту слід проштрикувати ножем, щоб виходило зайве повітря.

Потім розсіл зливається. У нього додається цукор та перемішується. Потім розсіл знову слід залити у банку.

Банку потрібно закрити та поставити у холодильник на зберігання. Смачного!

Rating
( No ratings yet )
Loading...