Бабуся навчила. Дуже соковиті ліниві голубці. 2 варіанти приготування

Саме ось такий варіант цієї страви, я пам’ятаю з дитинства. Бабуся навчила мене її готувати ліниві голубці, коли я була ще дівчинкою. А потім я стала готувати її вже і в духовці. Сьогодні розповім обидва варіанти приготування.

Необхідні продукти:

  • Свіжий фарш – 500 гр
  • Капуста – 300 гр
  • Рис – 100 гр
  • Яйце – 1 шт
  • Сіль і спеції за смаком

Капусту тонко шаткуємо. Рис заздалегідь замочуємо, додаємо фарш, спеції і яйце. Все ретельно перемішуємо. І формуємо великі котлетки.

А приготувати можна це страву двома способами.

Обсмажуємо, а потім тушкуємо під кришкою в сметанно-томатному соусі.

Або викладаємо у форму і запікаємо в духовці. Спочатку без соусу хвилин 20, а потім поливши соусом ще 20 хвилин запікаємо.

Рецепт соусу: 3-4 ст.л. сметани, півсклянки води і 2 ст.л. томатної пасти або кетчупу.

Спробуйте обидва варіанти і виберете свій.

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...