Ароматні та ситні конвертики з яблуками без дріжджів. До чаю краще і не придумаєш!

Це ідеальне доповнення до чаю в будь-яку пору року.

Що може бути смачніше від таких звичних нам конвертиків з яблук. Усі ми їх любимо через чарівний смак та аромат, а ще вони надзвичайно ситні. Особливістю сьогоднішнього рецепта є те, що цю випічку легко та швидко приготувати та ще й без використання дріжджів.

Тісто сирне, а начинка з яблук — смакота! Таке і дитині в школу з собою не соромно дати. Обов’язково спробуйте.

ІНГРЕДІЄНТИ

ТІСТО
  • Сир напівжирний – 150 г (м’який)
  • Цукор – 75 г
  • Яйце куряче – 1 шт.
  • Сіль – дрібка
  • Борошно пшеничне – 250 г
  • Ванілін – 1 пакетик
  • Розпушувач тіста – 1 пакетик
  • Олія соняшникова – 6 ст. л.
НАЧИНКА
  • Яблуко – 3 шт.
  • Цукор – 100 г
  • Кориця мелена – 1 ч. л.
  • Мак – 1 ст. л.

Рецепт приготування:

Гарно перемішайте сир, цукор, яйце, сіль, олію, ванілін.

Посійте борошно разом з розпушувачем та замісіть тісто.

Накрийте миску з тістом харчовою плівкою та залиште на 20 хвилин.

Розділіть тісто навпіл. Розкатайте одну половину у вигляді кола діаметром 24 см і товщиною 5 мм.

Розріжте тісто на 8 частин. На краю кожної частини покладіть скибки яблука та присипте їх корицею й цукром.

Починаючи з вузького кінця, починайте загортати конвертики.

Застеліть деко пергаментом та викладіть заготовки, змащені збовтаним жовтком з молоком та посипані маком.

Розігрійте духовку до 180°C  та випікайте 25 хвилин до золотистого кольору. Смачного!

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...