Апетитні пишні булочки. Бабусин секрет приготування смачної випічки

Від цих апетитних булочок ніхто не відмовиться. Мінімум інгредієнтів, але який смачний результат! Побалуйте себе чудовою випічкою.

Інгредієнти для булочок:

  • 250 гр. борошна (1 склянка + 4 ст. л. з гіркою);
  • 1 білок;
  • 1 ст. л. вершкового масла;
  • 2,5 ст. л. соняшникової олії;
  • 170 мл. молока (3/4 склянки);
  • 30 гр. цукру (1 ст. л. з гіркою)
  • 8 гр. сухих дріжджів;
  • начинка (по 1 ч. л. на 1 булочку) – варення і крем заварний.

У теплому молоці розчинити цукор, дріжджі, вершкове масло та олію. Додати білок, перемішати. Всипати просіяне борошно, замісити м’яке тісто. Накрити харчовою плівкою і залишити тісто в теплому місці підходити на 40 хвилин.

Апетитні пишні булочки. Бабусин секрет приготування смачної випічки

Розкачати в пласт, порізати на довгі шматочки 2-3 см завширшки.

Апетитні пишні булочки. Бабусин секрет приготування смачної випічки

Згорнути довгу смужку в равлик, край прищипнути знизу.

Апетитні пишні булочки. Бабусин секрет приготування смачної випічки

Перекласти на лист, вистелений пергаментним папером. У кожну булочку у середину покласти 1 ч. л. варення і видавити по колу з кондитерського шприца заварний крем. Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці 25 хвилин.

Апетитні пишні булочки. Бабусин секрет приготування смачної випічки

Під час подачі можна присипати цукровою пудрою. Мінімум інгредієнтів потрібно, щоб спекти такі пишні та апетитні булочки!

Апетитні пишні булочки. Бабусин секрет приготування смачної випічки

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...