Такі апетитні коржики з успіхом замінять звичний хліб. У складі немає дріжджів, а сам рецепт максимально швидкий і простий. Вже через 10 хвилин смачні коржики можна подавати до столу!
Необхідні продукти:
- 4 склянки борошна (480 г);
- 1 склянка натурального йогурту без наповнювача (220 г);
- 1 склянку води (200 мл);
- 1 упаковка розпушувача (10 гр.);
- 1 ч. л. солі (8 гр.);
- 1 ст. л. соняшникової олії для тіста (10 мл);
- 5 ст. л. оливкової олії або вершкового масла для змащування коржів (опціонально).
Покроковий процес приготування:
Тісто дуже легко готується і чекати нічого не потрібно. Просто з’єднайте йогурт, воду, сіль, олію, потім в рідкі інгредієнти всипте просіяне борошно з розпушувачем.
Замісити м’яке тісто руками. Розділіть на 10 рівних частин. З кожної частини скачайте кульку.
Розкачайте з кожної кульки корж качалкою. Поки розкачуєте, решту тіста прикривайте рушником або заберіть у пакет, щоб воно не завітрилося.
Смажте на сухій сковороді з обох боків до рум’яної скоринки.
Готові коржики, за бажанням, змастіть оливковою олією або вершковим маслом за смаком. Це дуже смачна заміна хліба!