7 приголомшливих салатів без майонезу

Салати без майонезу - сім детальних рецептів

1. Фета і овочі

7 приголомшливих салатів без майонезу

Для приготування, візьміть:

  • помідори, огірочки, перчик – по 200 грам
  • сир фета – 200 грам
  • 10 маслин
  • для кожної порції сіль, зелень і перчик
  • сік лимона і соняшникова олія – по 2 столових ложки

Овочі нарізати кубиком і соломкою. Решта інгредієнти з’єднуються і відправляються в салат.

2. Кольоровий салат

7 приголомшливих салатів без майонезу

Для приготування, візьміть:

  • пекінська капусти – 200 грам
  • огірок – 200 грам
  • морква – 1 штука
  • півбанки кукурудзи
  • пів пучка листя салату
  • сіль, олія рослинна

Огірки почистити від шкірки та нарізати і змішати з іншими нарізаними овочами. Салат і капусту нарізаємо квадратами. Кукурудзу відправляється туди ж і салат заправляємо.

3. Легкий салат

7 приголомшливих салатів без майонезу

Для приготування, візьміть:

  • огірки – 200 грам
  • білокачанна капуста – 200 грам
  • пів банки кукурудзи
  • листя салату 5 штук
  • сіль і соняшникова олія

Нашаткуйте капусту і повністю видавіть сік. Огірок наріжте брусками, нашаткуйте листя салат і все змішуйте, туди ж всипте кукурудзу. Все заправте сіллю та олією.

4. Салат хрусткий

7 приголомшливих салатів без майонезу

Для приготування, візьміть:

  • батон – 200 грам
  • філе курки (відварити) – 250 грам
  • сир – 150 грам
  • огірки – 300 грам
  • 1 головка цибулі
  • пучок салату
  • 5 зубчиків часнику
  • 3 ложки олії
  • 1 столова ложка оцту
  • сіль і перчик

М’ясо нарізаємо, сир і овочі з’єднуємо. Нарізаємо батон на кубики, обсмажуємо. Заправляємо салат, викладаємо обсмажені шматочки батона поверх.

5. Гострий салатик

Для приготування, візьміть:

  • 5 морквин
  • 2 огірка
  • 1 головка часнику
  • 10 грам імбиру
  • олія кунжуту і соєвий соус 50 грам – кожного
  • 40 грам кунжуту

Моркву нашаткувати, огірок порізати на шматочки. Натерти на тертці часник і імбир, з’єднавши все це, з соєвим соусом і олією, все посипати кунжутом.

6. Корейський салат

Для приготування, візьміть:

  • пів кілограма морської капусти
  • пів кілограма моркви по-корейськи
  • банку зеленого горошку
  • 1/3 банки кукурудзи
  • 2 зубчики часнику
  • 1 цибулина
  • паприка, оливкова олія і оцет по порціях

Нарізаємо моркву довгими брусками, до неї відправляємо оцет і підготовлений часник (дрібно нарізаний). На сковороді обсмажуємо паприку, відправляємо цибулю, все тушкуємо. Олію прибрати, цибулю вийняти. Відправляємо все це до морквини і даємо настоятися пару діб. Після цього додамо все інше.

7. Салат по-італійськи

Для приготування, візьміть:

  • 14 листочків пекінської капусти
  • пучок руколи
  • 12 помідорів «Черрі»
  • цибуля – 1 штука
  • оливкова олія, лимонний сік, сіль

Нашаткувати півкільцями цибулю, полити оливковою олією. Решту складових відправляємо туди ж. Все полити соком лимона і посолити.

Rating
( No ratings yet )
Loading...