5 кращих методів зберігання зелені весь рік

Зберігання зелені - п'ять кращих методів

Щоб забезпечити себе зеленню на весь рік, а не тільки використовувати її в сезон, ми рекомендуємо вам, скористатися простими і корисними порадами.

1 метод

Всю зелень дуже добре промиваємо і просушуємо.

Зелень дрібно січемо і укладаємо зелень з пластикову пляшку, будь-яку. Струшуємо, щоб більше влізло. Закриваємо кришкою і відправляємо в морозильну камеру.

Такий метод добрий тим, що всередині пляшки не будуть утворюватися кристали льоду, зелень не вбере в себе запахи з морозильної камери.

2 метод

Беремо форму для льоду або форму для яєць, викладаємо в клітинки зелень, заливаємо водою і заморожуємо. Коли такі формочки замерзнуть, складаємо в пакет і зберігаємо в морозильній камері.

Це зручно – береш одну формочку і кидаєш в суп або іншу страву.

3 метод

Нарізану зелень розкладаємо по невеликих пластиковими контейнерами і накриваємо їх кришками, ставимо в морозильну камеру.

Зручно тим, що зелень не вбирає чужі запахи і компактно зберігається.

4 метод

Розподіляємо зелень по щільним харчовим пакетам, закручуємо пакети в ковбаски, видавлюючи повітря. Складаємо в морозильну камеру.

Цей метод дозволяє компактно зберігати багато зелені і овочів.

5 метод

Зелень не нарізаємо, пучок укладаємо в пакет, звертаємо в трубочку і в морозильну камеру.

Такий метод допомагає зберігати порцію цілої зелені для фарширування. Наприклад для запікання риби в духовці.

Rating
( No ratings yet )
Loading...