4 ст. ягід, 4 ст. цукру, 4 ст.води і 4 ст. горілки для найсмачнішої ягідної наливки!

Ягідна наливка - рецепт приготування

Наливка виходить зі смаком свіжих ягід, з сильним ароматом, тому її можна використовувати не тільки для частування гостей, а й для самих різних десертів.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

– ягоди, цукор, вода і гор1лка по 4 склянки.

Процес приготування

Промиваємо ягоди, залишаємо їх стікати.

Кип’ятимо воду і охолоджуємо її до теплого стану.

Заливаємо цією водою цукор і перемішуємо до тих пір, поки він не розчиниться.

Всипаємо ягоди і перемішуємо, вливаємо гор1лку.

Найкраще робити це в 3 літрових банках – ставимо їх в темне місце, накривши простою капроновою кришкою. Залишаємо банки на 10 – 14 днів – за цей термін ягоди повинні впасти на дно банки і віддати свій колір, смак і аромат наливці.

Дуже акуратно зливаємо рідину в іншу ємність, щоб не потрапляв осад. Ідеальний варіант для зберігання такої наливки – це скляні бутлі з щільними кришками.

Порада: для наливки підходять найрізноманітніші ягоди і після того, як напій настоїться і ви його процідите, можна навіть приготувати наливку з яскравим і різноманітним букетом смаку і аромату – просто змішайте декілька видів наливки і отримаєте ідеально смачний напій. Наприклад, полуниця і малина, чорниця і агрус.

Rating
( No ratings yet )
Loading...