15 різноманітних варіантів начинки для лаваша. Їх смак буде до вподоби усім вашим родичам та друзям

Нижче наводиться декілька варіантів начинки для лаваша, кожний з яких має свій унікальний смак:

  1. Морква по-корейскі, зелень, нежирна сметана та покришений «Адигейський» сир.
  2. Потрібно розім’яти за допомогою виделки рибні консерви, щоб утворилася однорідна маса. Далі натирається твердий сир за допомогою тертки та нарізується зелень.
  3. Гриби потрібно підсмажити разом з ріпчастою цибулею. Потім нарізується 200 грамів плавленого сирку та зелень. Також можна подрібнити та додати мариновані огірки для більш пікантного смаку.
  4. Відварити грудинку та потерти за допомогою тертки твердий сир. Зварити куряче яйце, додати 2 зубки часнику, натуральний йогурт та подрібнену зелень.
  5. Підсмажити м’ясний фарш, нарізати ріпчасту цибулю. Також слід на тертці натерти твердий сир та порізати смужками болгарський перець.
  6. Для начинки слід взяти твердий сир, курячу грудинку, натуральний йогурт та різноманітну зелень.
  7. Відварити рис та підготувати куряче круте яйце. Також додається зелень та натуральний йогурт.
  8. Потрібно підсмажити курячу печінку. Потім вона кладеться у блендер, куди також додається декілька столових ложок вершків. Далі додається сіль та перець. Подрібнити до утворення однорідної маси, після чого прогріти суміш у мікрохвильовій печі.
  9. Буряк та моркву слід натерти за допомогою тертки. Також додаються ядра волоських горіхів, які слід подрібнити, нежирна сметана та зубчик часнику.
  10. В начинку кладеться 200 грамів домашнього сиру, 3 зубчики часнику, подрібнена зелень та морська сіль. Потім слід додати декілька столових ложок сметани чи йогурту.
  11. Варені круті яйця слід натерти за допомогою тертки. Також додати нежирний натуральний йогурт та моркву по-корейські.
  12. Часник та цибулю потрібно подрібнити. Кладеться сир, мелений червоний перець, мелений чорний перець. Усе подрібнюється у блендері, поки не сформується однорідна маса.
  13. Огірки нарізати кільцями, подрібнити зелень, а червону рибу нарізати невеликими шматками.
  14. Солодкий перець та баклажани нарізуються смужками. Помідори ріжуться на шматки. Порізані овочі разом з ріпчастою цибулею та зубчиками часнику слід обсмажити на оливковій олії. Залишити охолоджуватися після чого усе подрібнити у блендері, щоб сформувалася однорідна маса.
  15. Білі гриби потрібно обсмажити з цибулею. Твердий сир потрібно натерти за допомогою тертки. Також у начинку додаються курячі яйця, відварені круто, та зелень.

Смачного!

Rating
( No ratings yet )
Loading...