Така глазур не тріскається, не кришиться і не липне до рук після того, як застигне. Надає паскам неповторний смак! А головне в складі немає ніяких сирих яєць, які можуть негативно позначитися на здоров’ї дітей.
Які інгредієнти потрібні:
- 6-8 ст. л. згущеного молока;
- 4 ст. л. сухого молока;
- 2 ст. л. соку лимона.
Приступаємо до приготування
Беремо невелику глибоку ємність і змішуємо в ній всі інгредієнти, зазначені вище. Якщо глазур вийшла густуватою, то додаємо ще згущеного молока.
Покриваємо глазур’ю остиглі паски і відразу ж присипаємо кондитерським декором. Залишаємо, поки повністю не застигне (чим грубший шар глазурі, тим довше вона буде застигати).
Корисна порада: як тільки покрили паску глазур’ю, не переходьте до наступної, а спочатку посипте цю кондитерською присипкою, щоб вона добре зафіксувалася на ній.